Det är mycket nu…

Det är mycket nu…

Jeeez! Har varit (är fortfarande) så himla mycket att stå i på jobbet. Läget för svenska skolan är fan katastrof! Argh! Tur att man jobbar med en del guldkorn − både bland barnen och personal, annars hade det varit värdelöst. Förutom (på grund av?) jobbet, så har jag varken tid eller ork till så mycket annat. Den här veckan har Jerry dessutom jobbat “knäpp-tider” (12-21), så det har varit en extra seg/ensam vecka. Han har sovit varje morgon när jag har gått upp, och sen så har jag halvsovit varje kväll när han kommit hem. Så nej, vi har inte kunnat spendera så mycket tid tillsammans direkt − det är fan löjligt hur lite vi ens SETT varann! *depressing thought*

Jaja, dags att börja göra sig iordning för sängläge. Ska orka ta mig till tandläkaren innan jobbet imorgon, weeeiii… Hoppas att Jerry kommer hem snart så att jag får krama honom en liten stund innan jag somnar iallafall… ♥

Sleeping-next-to-someone-you-love-not-only-reduces

Vill du synas i TV? Över 1000 jobb på Statist.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.