Back on track

Back on track

Jag har inte tränat på typ tre veckor, så har känt mig lite nere. Så idag Ä N T L I G E N körde jag ett efterlängtat combatpass. Trodde att det skulle gå katastrofdåligt, men ännu en gång har jag fått det bevisat för mig att en paus från träning kan ge en väldigt positiv effekt. Gick oväntat bra, kände mig stark, och uppskattade verkligen passet rakt igenom. Riktigt gött! Det enda jag “tränat” de senaste veckorna är igår isåfall, med eleverna på skolgården (jobbar heltid på en grundskola). Jag spelade fotboll med kidsen, vilket bidrog till veckans pinsammaste: hade träningsvärk i benen idag, haha! FRÅN FOTBOLL MED 7-8-ÅRINGAR!!! Haha, inte okej. MEN, jag hade kul, och jag VANN tillåmed deras egna påhittade “World Cup” (alla mot alla, rätt kul faktiskt). Var så sjuuukt stolt så jag gjorde mig en egen guldmedalj, haha! Blev därmed 100 % accepterad av killarna i lågstadiet, weeeiiii! 😉

Dags att hoppa in i duschen, sen ner i sängen! Fredag imorgon peeps! #woopLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.