2014, förändringarnas år?

2014, förändringarnas år?

Sådär ja! Nu har jag fått hjälp av världens bästa Elin att göra om min blogg TOTALT. Känns så jäkla gött att starta om på “ny kula”! ;D Efter ännu ett skitår (2013) sa jag till mig själv att ‘NEJ, nu ska bannemig 2014 bli en vändning i mitt liv’, och tänka sig att det blev det verkligen! 2014 har hittills levererat med:

* Slutenvård, samt dagvård, IGEN – sista vändan på rehab. PUNKT.
* Flytt till egen lägenhet (först en testomgång, nu permanent).
* En fantastisk pojkvän. Jerry, du är en av anledningarna till…
* …”friskförklaring” !!! Wohooo! Tog bara drygt 8 år att vinna över skiten!
* Plugga vidare? Har behövt tacka nej till en hel del utbildningar de senaste åren, just för att ätstörningarna hindrat mig från ett normalt fungerande liv, men i höst ska jag börja plugga till Ämneslärare (åk 7-9) på Göteborgs Universitet. Hoppas att jag fixar detta nu! 🙂

2 svar på ”2014, förändringarnas år?

  1. Heja dig!! Vad underbart att slippa all ätstörningsSKITångest! Jag skulle så gärna oxå vara ätstörningsfri!! Har aldrig fått nån diagnos, men hjärnspökena har ju varit där sen jag var 15 (nu 24). Jag var på god väg, och trodde jag skulle bli frisk, efter jag fann mitt livs kärlek 2013, men nu inser jag att jag sjunkit långt ner i träsket igen efter att jag rasade bort alla gravidkilon efter att vår skatt kom till världen.. Hur ska jag våga börja äta ordentligt igen? Förlåt för att jag spyr detta över dig nu, men vill bara säga att jag ser fram emot att följa din frisk-blogg och hoppas jag kan lära mig något! 🙂 kram på dig

    1. Hej Malin! Jag tycker att det är superbra att du får ur dig dina känslor, så här spys det inte! Pratar du med någon annan om det? Att bara sitta och hålla tankarna inom sig är det sämsta man kan göra, det är precis vad ätstörningsmonstrena VILL att du ska göra. Har du fått barn? Vad mysigt! Om du inte själv hittar motivation för att bli frisk så kan du kanske tänka på barnet istället, gå emot hjärnspökena för hans/hennes skull? Har du inte läst Mia Skäringers FANTASTISKA krönika så gör det nu: http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/jamstalldhet/article18495704.ab Ett himla bra citat därifrån: ”Jag sviker mina egna ideal och är så full av dubbelmoral att inte ens barnen tror på mig längre.” Du är bättre än alla ätstörningar i världen, kom ihåg det och kämpa på! Kram C!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.