2 x fredagen den 13:e

2 x fredagen den 13:e

Blir fredagen den 13:e både i februari och mars iår (wohoo), sen dröjer det till November. Så, har det hänt mig något denna otursdag? Ja, för rätt många årsedan (typ 10) så blev jag påkörd av en bil påväg till mitt sommarjobb. Bra start på morgonen! Blev några skrubbsår av turen på asfalten och huvudvärk deluxe, men annars överlevde jag uppenbarligen. Hoppas att jag slipper sån skit idag, men å andra sidan mår jag redan rätt mycket skit. Har inte tränat på jävla hela veckan pga förkylningshelvetet som satt sig i varenda cell i min kropp (det är så det känns iallafall), och sen har jag varit extremt dålig på att plugga det senaste. Känner att jag hamnar mer och mer efter, vilket gör att jag mår sämre och sämre över det, vilket i sin tur gör mig mer opepp till att plugga. Är inne i en ond cirkel med andra ord. Baaaaaaaajs. #happyfriday13th

hellbird.se friday13th ecard

P.S. En vecka kvar till min 25-årsdag nu. Ålderkris, hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.